studentbostad-goteborg.se: Studentbostad i Vasastaden

Studentbostad i Vasastaden

Om Vasastaden
Vasastaden sträcker sig mellan Vasaplatsen och Haga. Stadsdelen växte fram under slutet av 1800-och 1900-talet och domineras idag av gamla bevarade stenhus. Vasastaden anses som en av Göteborgs elegantaste och pampigaste stadsdelar med stiliga fasader och vackra detaljer. Ett stenkast från detta område ligger Avenyn. Här finns ett stort utbud av nöjen, shopping och kultur. Även ett flertal parker, så som Vasaparken och Renströmsparken finns i detta vackra område.Service i Vasastaden
Längst med Vasagatan som stäcker sig genom denna stadsdel, finns ett mycket brett utbud av butiker, restauranger och caféer. För de som tycker om att känna puls, erbjuder denna gata också ett flertal bra barer.
I Vasastaden finns också flera bra skolor, förskolor och gymnasium.Kommunikationer i Vasastaden
I Vasastaden passerar både buss och spårvagn. På några minuter kan du ta dig runt i staden eller också ut till havet.Länkar om Vasastaden:
Karta över Vasasten

Denna hemsida har skapts av en av Sveriges ledande bostadsportaler för att hjälpa de som letar bostad- häribland en studentbostad. Många av Sveriges lärosäten är belägna i storstadsområden och med kraftig folkökning, ökar också behovet av att hitta en studentbostad. Klicka på länkarna till höger för att påbörja din sökning.
Mere i denne kategori: « Guldheden Johanneberg »

Icon CO2 neutral website English transparent.png